Våre Tjenester

Grunnarbeid/Veiarbeid


II løpet av de siste 15 årene har vi utført utallige gravearbeider som inkluderer drenering, rørlegging, utgravning, grunnarbeid, VA, landskapsutforming og graving langs vei.
Vi har med andre ord enorm erfaring innenfor området og ansees derfor som en velegnet entreprenør for slike type jobber.

Utomhusarbeider


BP har siden oppstarten i 2006 utført hundrevis av utomhusoppdrag for private og offentlige kunder. Våre fagfolk er svært kompetene og kan hjelpe deg med alt fra støttemurer, resetting av kantstein og asfaltering til opparbeidelse av grøntareal og beplantning. Ingen jobber er like og vi tilpasser oss derfor etter ditt behov!

Vann og avløp


Vi har lang erfaring med etablering av nye VA-anlegg, oljeutskillere og reparasjoner/ vedlikehold av vann og avløp.

Miljøsanering og riving


BP Entreprenør tilbyr sikker og effektiv riving av bygg til høyest mulig gjennvinningsgrad. Vi har god erfaring, bred kompeanse og det utstyret som kreves for å utføre miljøsanering og selektiv rivning på best mulig vis.

Betongarbeid


BP har kompetansen og erfaringen som kreves for å utføre graving, VA og betongarbeid til næringsbygg og eiendomsboliger på en trygg og effektiv måte. Vi har i den siste tiden påtatt oss flere oppdrag av denne typen og dette er noe vi ønsker å fortsette med.  


Snøbrøyting og strøing


BP Entreprenør har i flere år påtatt seg ansvaret for brøyting, strøing og kosting for flere aktører i næringslivet. Gode tilbakemeldinger og positiv omtale har gjort at vi i den siste tiden har sett et behov for å øke kapasiteten vår.

Vaktmestertjenester


Vår dyktige medarbeider Ola har levert utmerkede vaktmestertjenester og sørget for fornøyde kunder de siste 10 årene. I perioder med mye pågang assisteres vaktmesteren av sine medarbeidere for å sikre kvalitet på arbeidet.

Ønsker du et tilbud?

Eller ring


476 30 200

Send oss en mail på


Post@bpe.no